Сиана Славчева от студио за певци "Shining voices" - горд член на Клуба на успелите деца на фондация "Димитър Бербатов"

A A A
Сиана Славчева от студио за певци
Сряда, 27 Март 2024

За втора поредна година 8-годишната Сиана Славчева от студио за певци "Shining Voices" - Добрич, с вокален педагог Жана Стефанова, стана член на Клуб 2023 на Успелите деца на фондация "Димитър Бербатов".

Изминалата календарна година е успешна и изпълнена с предизвикателства и постижения. Трудът на малката певица и нейният вокален педагог е награден общо с 6 първи, 12 втори, 11 трети места и 1 специална предметна награда - микрофон, от различни национални и международни конкурси.

Сред постиженията, с които Сиана е номинирана за Клуба на Успелите деца са:

- Първо място в XXI Международен конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Сребърна Янтра" гр. Велико Търново в категория "Песен на чужд език". Освен с първото място, Сиана беше отличена и с покана за директно участие в Международен фестивал "Hermannstadtfest" през юни 2024г. в красивия град Сибиу, Румъния;

- Първо място в XI Общонационален конкурс "Път към Славата" гр. София и покана за "Кarnolsky Summer camp", в който Сиана взе участие през август 2023г. в КК Слънчев бряг;

- Първо място в номинация " Мюзикъл" в IX Национален конкурс за вокално и танцово изкуство " Звезден сблъсък " гр. Велико Търново.

Сиана е третокрасничка в СУ "П. Р. Славейков". Отлична ученичка е. Освен да пее, обича и да рисува. С голямо желание посещава Музикален театър "Дея" с художествен ръководител Лана Анцаридзе, където се занимава с танци и актьорско майсторство.

Ако желаете да подкрепите Сиана, можете да го направите, като влезете в линка с номинацията и натиснете "Аплодисменти":

Последна промяна: 15:42:32, 27 Март 2024
Свали в pdf