VI ОБЛАСТЕН КОНКУРС РЕЦИТАЛ „ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ“

VI ОБЛАСТЕН КОНКУРС РЕЦИТАЛ „ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ“, снимка 1

Община град Добрич обявява VI Областен конкурс рецитал „За да я има България“. За втора поредна година конкурсът ще се проведе в онлайн формат. Желаещите за участие могат да изпратят запис на своя рецитация на произведение от българската поезия, проза или драматургия, посветено на България.  Участниците ще се конкурират в четири възрастови групи – Подготвителна група, I-IV клас, V-VII клас, VIII-XII клас.

За най-добре представилият се е предвидена специална награда на кмета на Община град Добрич, както и награди за класиралите се от първо до трето място във всяка възрастова група. Предвидени са и грамоти за участие.

Регламентът  на конкурса е публикуван на сайта на Община град Добрич. Заявки за участие, декларации за съгласие за обработка на лични данни и  любителски видеа  се изпращат на CD, DVD или флашка, най – късно до 15.02.2022 г. на адрес: Дирекция „Хуманитарни дейности“ Община град Добрич ул. „Независимост“ №7 ет. 8 стая 811, за допълнителна информация тел. 058 603 325, лице за контакт: Несрин Йълмаз – гл.експерт.

 

Регламент

Заявка за участие

Декларация за съгласие за обработка на лични данни

 

Нагоре