Покана за публично обсъждане на Актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г.

Покана за публично обсъждане на Актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г. , снимка 1

На основание чл.84, ал.6  и чл.124, ал.1 от Закона за публичните финанси, кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов кани местната общност на публично обсъждане на предложение за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г.

Обсъждането ще се проведе на 23 юли 2021 г. /петък/ от 16:00 часа. Във връзка с въведените противоепидемични мерки публичното обсъждане ще се проведе неприсъствено, чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност. Чрез посочения линк https://dobrich.webex.com/meet/webex имате две възможности да се включите онлайн. Можете да свалите приложението WEBEX и да се включите в платформата чрез него или да влезете директно през браузърът, който ползвате. Необходимо е да въведете име и e-mail.

Община град Добрич очаква мнения, препоръки и предложения в деловодството на Община град Добрич, на електронен адрес priemna@dobrich.bg, или на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17:00 часа на 23.07.2021 г. 

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към проекта за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич при внасянето и за разглеждане от Общински съвет.

С материалите за публичното обсъждане, можете да се запознаете тук.  

Протокол от публично обсъждане

 

Нагоре