Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич , снимка 1

Световноизвестната верига хипермаркети „Практикер“ отвори врати в Добрич за своите клиенти. На  официална церемония лентата бе прерязана от председателя на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев и кмета на Добрич Йордан Йорданов. Фирмата дарява на Община Добрич и многопрофилната болница 10 000 предпазни маски. Хипермаркетът се намира на "Околовръстен път Дружба 4", в съседство с хипермаркет „Технополис“. Локацията е удобна за всички клиенти, които ще пазаруват, за да направят дома си по-комфортен и по уютен.

„Практикер“ – Добрич се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 7650 кв.м.. Търговската площ е 5150 кв.м. Просторният хипермаркет ще посреща своите клиенти със светла и уютна обстановка и функционална подредба и организация. За улеснение на посетителите е изграден и безплатен паркинг със 150 паркоместа. За доброто обслужване и професионална консултация ще се грижат 70 служители.   

Новият хипермаркет ще предложи на жителите на града и региона богат асортимент от 50 хил. продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг, авто- и велоаксесоари.

За компанията:

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер” за България и към момента управлява 14 обекта от веригата в 13 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява служителите и продажбите си и се превръща в  най – голямата компания в сектора „Направи си сам в България“.

 

Нагоре