Община Добрич стартира процедура по актуализиране на архива и създаване на електронна база данни в регистъра на гробните места в Гробищен парк в квартал „Рилци“

Община Добрич стартира процедура по актуализиране на архива и създаване на електронна база данни в регистъра на гробните места в Гробищен парк в квартал „Рилци“  , снимка 1

Община град Добрич уведомява всички заинтересовани лица, че стартира процедура по актуализиране на архива и създаване на електронна база данни в регистъра на гробните места в Гробищен парк в квартал Рилци. Погребално-обредната и съпътстващите я дейности в този Гробищен парк се осъществяват от ОП "Обреден дом" град Добрич на основание и при спазване на изискванията на националното и местно законодателство.

За организация и извършване на погребения в Гробищен парк  в кв. "Рилци" е задължително да бъде уведомена администрацията на Гробищен парк в град Добрич.

Призоваваме всички лица, които имат погребани близки в Гробищен парк в квартал Рилци, да съдействат на служителите на ОП "Обреден дом" град Добрич за актуализиране на архива. 

Снимката е илюстративна!

 

Информация и указания се предоставят всеки ден от седмицата, включително почивни и празнични дни, в часовият диапазон от 8,00 до 16,00 часа в администрацията на Гробищен парк град Добрич или на тел. 058 /604 404.

Нагоре