Европейско финансиране за микро-и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Европейско финансиране за микро-и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19., снимка 1

Екипът на Областен информационен център – Добрич организира онлайн информационна среща за представяне на процедура „Подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г.

Онлайн събитието ще се излъчва на 14 май (четвъртък) от 10 часа във фейсбук страницата на Областен информационен център – Добрич, на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch/live/

По време на онлайн срещата ще бъдат представени критериите за допустимост на кандидатите, допустими разходи и редът за подаване на проектни предложения чрез системата ИСУН 2020. Участниците ще имат възможността за да задават своите въпроси и да получат безплатно експертно мнение.

По процедурата „Подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ могат да кандидатстват микро и малки предприятия за получаване на безвъзмездна финансова помощ в размер  от 3 000 до 10 000 лв. Основната й цел е да се осигури оперативен капитал за предприятията за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Участието в събитието е безплатно.

Допълнителна информация можете да получите на тел. 058 602 758, e-mail: oic_dobrich@abv.bg или на https://www.facebook.com/oic.dobrch

 

ИНФОРМАЦИЯТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ И ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!

 

Нагоре