Община Добрич организира „Коледен базар – 2019“

Община Добрич организира „Коледен базар – 2019“ , снимка 1

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници Община град Добрич организира „Коледен базар – 2019” с потребителски стоки и храни на пл. „Свобода” за периода от 02.12.2019 г. до 03.01.2020 г. включително.

Допустимите дейности и стоков асортимент са:

1. Заведение за бързо хранене – предлагат меню, подходящо за празника – греяно вино и други топли, безалкохолни и алкохолни напитки, коледни десерти, прясно приготвена храна и др.

2. Храни - ситничарски, хлебни и сладкарски изделия; месни и млечни продукти, пакетирани и насипни шоколадови изделия, бонбони, ядки, плодове, мед и пчелни продукти.

3.   Стоки с подаръчен характер свързани с коледни и новогодишни празници - украса, картини, играчки, сувенири, сурвакници и картички.

 

Заявления за издаване на разрешения за ползване на място ще се приемат от 18.11.2019 г. до 22.11.2019 г. включително в Центъра за услуги и информация – първо работно място на Община град Добрич.

За повече информация относно Заповедта и регламента можете да се запознаете на официалната интернет–страница на Община град Добрич www.dobrich.bg.

 

Снимката е илюстративна!

Нагоре