Парк Хотел Изида

 

 ПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА е построен през есента на 2009 година и оттогава посреща гостите си. Хотелът работи целогодишно и отговаря на европейските стандарти за делуксови хотели.

Комплексът изящно се вписва в ландшафта на градски парк "Свети Георги" с обширни зелени площи, разнообразни дървесни видове и алеи за разходка.

Разположен е в централната част на град Добрич на около 40 км. от летище Варна и пак на толкова от красивите плажове на Черноморското крайбрежие и уникалните голф игрища край гр.Балчик. "Изида" е двуетажен делуксов хотел и според национлната ситема за категоризация носи категория 3 звезди. Дизайнът е изискан, стилните форми и тонове оформят външния и вътрешен облик на хотела.

Уникалното за града разположение допринася за изградения имидж на тих и спокоен хотел, предпочитано място за отдих и рекреация в рамките на градска среда. Принадлежащите към хотела тенис кортове ви дават възможност да практикувате и спортен туризъм, както и да наблюдавате провеждащите се тенис-турнири, директно от вашата стая, или от специално обособени за целта места на покрива на хотела.

Дворът на хотела се слива естествено с градския парк и създава спокойна и тиха атмосфера за отдих и почивка. Подходящ е както за семейства с деца, така и за индивидуални туристи и организирани групи. Хотелът предлага прекрасни условия за добро прекарване и забавления на спортисти, бизнесмени, любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух в условията на градска среда.

Благоприятното месторазположение на хотела дава възможност на гостите бързо да стигнат до централната пешеходна зона на града, която е само на 5 минути минути пеша, след приятна разходка през градската градина.

На рецепцията гостите на хотела могат да получат денонощно пълно информационно обслужване. Хотелът разполага с безплатен охраняем паркинг, както и с паркингови места пред сградата.

Местонахождение:

9300 Добрич, ул. "Ген. Колев"49, градски парк Свети Георги

За контакти и резервации

тел.: +359 58600656

mobile: +359886808093

e-mail: reservation@hotelizida.com

 visit us at: http://hotelizida.com

Обектът работи:

целогодишно

Етажи: 3

Общо стаи: 48

Туризъм:

· бизнес · културен

Заведения:

Комплексът разполага с ресторант, дневен и лоби бар 

В стаите:

кабелна телевизия, интернет, румсервиз, баня с тоалетна, телефон

Услуги:

· информация, трансфери от/до летище Варна, лятна тераса, конферентни зали, паркинг, басейн, 3 вида сауни, солна стая, фитнес

Актуално

Изложба базар на Социални услуги – Община град Добрич

30.11.2022

Във връзка с предстоящите светли празници за поредна година Община град Добрич кани гражданите да посетят Коледната изложба базар от ръчно изработени сувенири от потребителите на социалните услуги, представена във фоайето на Общината от...

Изложба базар на Социални услуги – Община град Добрич
ВИЖ ДОБРИЧ
1.95° C облачно
Нагоре