Комплекс Орехите-Г

 

  • Комплекс Орехите-Г е разположен в непосредствена близост до градски парк Свети Георги в красивата и тиха местност Гаази Баба в град Добрич. Близостта му до спортните зали и съоръжения на града, както и няколкоминутното му отстояние от централната част на града, го правят идеален избор, както за бизнес пътувания, така и за почивка. Комплексът предлага на своите гости уютна и изискана атмосфера, съчетана с професионално и гостоприемно обслужване.
  • Ресторантът с капацитет 70 места предлага на своите гости изискана кухня и подходяща обстановка, както за романтични вечери, така и за фирмени и семейни празненства.
  • Хотел Орехите-Г разполага с единични стаи, двойни стаи,и апартаменти – общо 33 легла. Интериорът на стаите е комбинация от елегантност и функционалност. Всяка стая разполага с кабелна телевизия и интернет за гостите. Хотелът разполага с обширен подземен паркинг.
  • Към комплекса функционира и фитнес зала с най-съвременно оборудване подходящо, както за индивидуални, така и за групови тренировки.
  • За удобство на всички гости комплексът разполага и със супермаркет, в който могат да се намерят богат асортимент от стоки съобразени с предпочитанията и вкусовете на клиентите.

Град Добрич, Градски Парк
Телефон: 058/601577
Моб.: 0885/226499
e-mail: orehiteltd@yahoo.com

http://orehite-g.com/

Актуално

Побратименият на Добрич град Тамбов ни честити Деня на победата!

07.05.2021

Скъпи приятели,   Времето неумолимо ни отдалечава от победния 9 май 1945 година. Но и днес това е особенна дата в нашите сърца. Днес си спомняме имената на героите, които спасиха нашият свят, нашите народи от...

Побратименият на Добрич град Тамбов ни честити Деня на победата!
ВИЖ ДОБРИЧ
11.96° C ясно небе
Нагоре