Вандали посегнаха и на Коледната шейна!

Вандали посегнаха и на Коледната шейна! , снимка 1

Ден след вълнуващото тържество за посрещане на Дядо Коледа и запалване на светлините на Коледната елха станахме свидетели на вандализъм. Вандали посегнаха на Коледната шейна и я обърнаха като се опитаха да помрачат коледната атмосфера. Община Добрич се погрижи и зарадва децата с триизмерни шейна и еленчета, които се възприеха с радост от децата и техните родители. Десетки деца на Добрич се снимаха щастливи и отнесоха по домовете си празничното настроение. Немислими останаха обаче действията на недобросъвестни наши съграждани, които без причина посегнаха на детската радост и заложиха на агресията. Агресия, която не води до нищо добро и огорчава, защото засяга децата.

Община Добрич се обръща с апел към гражданите. Нека пазим и обичаме своя град, защото всички искаме да живеем в подреден и уютен дом. Да бъдем тези, които правят нашите деца щастливи и спокойни, сигурни в утрешния ден.

Публикуваме снимки на коледната шейна, във вида, в който е подходяща за нашите най – малки съграждани, за да не ги огорчаваме!

Спокойна и благословена Коледа! 

Нагоре