Любимците на децата от цял свят - Mаша и Мечока, гостуват на децата от Добрич на 26 април

Любимците на децата от цял свят - Mаша и Мечока, гостуват  на децата от Добрич на 26 април, снимка 1

След невероятния интерес към представлението „Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи,  трупата от Русия ще представи на своите почитатели най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

С любезното съдействие на г-н Йордан Йорданов - кмет на град Добрич, постановката  подходяща за всяка възраст, ще бъде представена на сцената на Драматичен театър „Йордан Йовков“ в нашия град. Изпълнен с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, спектакълът ще се превърне в един своеобразен празник за всички присъстващи.

„Бъчва с мед“ е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще имаме възможност да се срещнем с любимите си герои.

Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша. А той се старае да научи Маша на мъдрости и да й помогне да излезе от всяка беда.

Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което присъстващите ще се насладят на много музика, танци, специални викторини и ще преживеят много незабравими емоции.

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език.

„Маша и Мечока” е букет от  емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър.

Билети можете да закупите на касата на Драматичен театър „Йордан Йовков“.

Нагоре